marți, 18 octombrie 2011

Intarirea imunitatii Vine sezonul răcelilor şi gripei! Eşti pregătit?

Dacă în iernile trecute ai luat o grămadă de medicamente poate ar fi cazul să încerci altceva.


 Înainte de existenţa medicamentelor foloseam mijloace naturale pentru a ne întări sistemul imunitar şi a ne păstra sănătoşi. 


Întărirea imunităţii la copii are o importanţa mult mai mare decât la adulţi mai ales în ziua de azi când aproape în fiecare an apar noi ameninţări cum ar fi viruşi ucigaşi sau bacterii rezistente la aproape orice antibiotic.

 Există multe produse care ne pot ajuta, dar sute de milioane de oameni din peste 140 de ţări din toate colţurile lumii folosesc produsele Forever Living pentru a-şi îngriji sănătatea, pentru că sunt naturale, având în compoziţie ingredienţi de cea mai bună calitate.

 Din această gamă pentru întărirea sistemului imunitar fac parte: Aloe Vera Gel, Forever Echinacea Supreme, Forever Kids, Bee Propolis, Absorbent-C, Forever Garlic-Thyme şi Forever Active Probiotic. 

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 


 Toate produsele enumerate mai sus ajuta la intarirea si ridicarea sistemului imunitar atat la copii cat si la adulti, difera doar dozele care pentru copii sunt mai mici.

Produsele pot fi luate toate sau o parte din ele in orice combinatie, dar din nici o combinatie nu trebuie sa lipseasca una din bauturile pe baza de Aloe Vera – toate au o concentratie de peste 90% gel de Aloe Vera astfel incat o puteti alege pe oricare.

Noi le folosim de peste 6 ani de zile si am observat niste lucruri legate de fiecare dintre ele asa ca intr-o nota personala va pot spune cum le folosim noi, familia Pocaznoi. La noi in casa Aloe Vera Gel sau o alta bautura cu Aloe Vera se bea in fiecare zi. E cel mai complet supliment nutritiv existent si, pe langa intarirea imunitatii si hranire, efectul sau detoxifiant ne ajuta sa ne pastram interiorul curat, lucru altfel imposibil avand in vedere chimicalele care se introduc sau ajung in alimentele noastre. Echinaceea Supreme e poate cel mai puternic supliment pentru intarirea imunitatii si alungarea racelilor. 

Noi luam incepand din septembrie preventiv, noi 2 capsule pe zi, iar la copii le dam cate o jumatate de pastila sau o pastila pe zi (functie de varsta). Sunt studii care au aratat ca planta echinaceea are rol nu doar de preventie, ci in cazul imbolnavirii scurteaza durata bolii. Absorbent C luam cu totii in fiecare zi, deoarece oricat de variata ar fi hrana, nu primim prin mancare destula vitamina C. Fumatorii ar trebui sa acorde o atentie speciala vitaminei C deoarece o singura tigara consuma 20mg de vitamina C din corp, adica o treime din doza zilnica. Forever Bee Propolis il avem in permanenta in casa si il folosim atunci cand avem probleme in gat. Pentru infectiile in gat, propolisul se suge. Fiind un antibiotic si antiviral natural isi face treaba foarte bine si de cand il folosim nu am mai avut nevoie de antibiotice de sinteza din farmacie.

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Exista propolis si in farmacie, dar concentratia unei pastile de Forever Bee Propolis (500mg) e mult mai mare, in unele cazuri chiar de 10 ori mai mare. Desi la noi nu a fost cazul, l-am recomandat altora pentru probleme mai serioase de genul: infectii urinare, infectii in stomac cu Helicobacter Pylori si in general cam orice fel de infectii, bineinteles nu ca si inlocuitor al medicatiei ci ca si ajutor suplimentar. 

Forever Active Probiotic este un regenerator de flora intestinala si de aceea noi facem o cura de Probiotic preventiv o data pe an, de obicei vara. Mancarea nu e sterila ci e plina de bacterii care ne pot infecta, dar flora intestinala probiotica filtreaza bacteriile patogene la nivelul intestinelor si de aceea e atat de importanta in imunitate. Din pacate antibioticele de sinteza distrug si flora probiotica din intestine si de aceea recomandam probioticele celor care fac tratament cu antibiotice. 

Forever Garlic Thyme folosim atat noi cat si copiii, incepand de toamna pana primavara. Partea buna e ca pe langa efectul de intarire a imunitatii mai are si un efect vermifug si atfel tine parazitii intestinali (lamblii, giardia, oxiuri, etc.) departe de noi (mai ales de copii). 

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Forever Kids il folosim mai mult la copii, cam 2 cure pe an, dar si noi folosim din cand in cand atunci cand simtim nevoia. L-am recomandat si adultilor in cazuri in care hrana lor era foarte saraca in nutrienti (cum e in cazul mancarii fastfood) sau gravidelor care au nevoie de vitaminizare si mineralizare suplimentara. 

In incheiere as adauga faptul ca imunitatea nu e influentata doar de ceea ce mancam, ci si foarte mult de felul in care traim. Este probat stiintific faptul ca un om care are parte de mult stres, ganduri “negre”, oboseala, certuri si alte influente negative va avea o imunitate scazuta si in consecinta va fi mai bolnav. E greu in vremurile noastre sa-ti gasesti echilibrul atunci cand te apasa tot felul de griji si probleme, dar nu e imposibil. Toate cele bune!

Dr Ferid Murad, laureat al premiului Nobel, recomandă ARGI+ de la Forever

Dr. Ferid Murad, distins cu premiul Nobel pentru Medicină în 1998 pentru descoperirile privind oxidul nitric ca o moleculă ce de semnalizare în sistemul cardiovascular, a descris produsul ARGI+ de la Forever Living Products ca fiind “cel mai bun produs pe bază de L-Arginină de pe piață”. Oxidul Nitric este un gaz care transmite semnale în organism. Semnalele transmise de un gaz produs de o celulă care penetrează prin membrane și reglează funcțiile altei celule reprezintă un principiu cu totul nou pentru semnalizare în sistemele biologice. Această extraordinară descoperire a oxidului nitric ca moleculă semnalizatoare a fost distinsă cu Premiul Nobel pentru medicină în 1998.



Ce legătură are asta cu produsul ARGI+ de la Forever Living Products? 

L-Arginina, un aminoacid esențial, este responsabil pentru fabricarea de Oxid Nitric în organismul uman și aceasta face din L-Arginină unul din cele mai puternice substanțe de care poate beneficia corpul nostru. Citește mai multe despre beneficiile L-argininei » Forever Living Products a trimis domnului Dr. Ferid Murad spre testare produsul ARGI+ și ce s-a întâmplat pe urmă a fost incredibil!

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

 Domnul Dr. Ferid Murad a declarat că acest produs (ARGI +) este cel mai bun produs cu L-Arginină existent în acest moment pe piață. Nu doar datorită calității surselor de materie primă, adaosurilor de fructe cu puternic efect antioxidant, concentrației optime și a procesului de fabricației care depășește standardele farmaceutice, ci și posibilității unice ca acest produs să ajungă peste tot în lume prin rețeaua de distribuție Forever Living Products care atinge sute de milioane de oameni din 150 de țări. Este o premieră mondială faptul că un laureat a Premiului Nobel girează un produs. Noi îl folosim deja de anul trecut de când a apărut. Ne considerăm privilegiați că putem beneficia de un produs de o asemenea calitate și îți recomandăm cu căldură să-l încerci pentru tine și familia ta.


Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Postări populare