miercuri, 19 iunie 2013

Forever Bright Toothgel

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL 
(gel de dinţi cu aloe) 


 Mod de prezentare: 130 gr. de produs în tub de masă plastică inscripţionat, sigilat, ambalat în cutie de carton inscripţionat. Prezintă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe. Termen de garanţie inscripţionat pe tubul de masă plastică: 4 ani. Produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii din România. 

Conţine: 35% gel de Aloe Vera stabilizat 100%, sorbitol, silice hidratantă cu acţiune protectoare asupra dintelui, glicerină, carragenină, propolis, benzoat de sodiu, complex clorofilic cu rol antioxidant. 

Sorbitolul este alcool hexavalent rezultat prin reducerea hexozelor (glucoză, fructoză). Şi aici ca şi la crema de aloe cu propolis se însumează calităţile gelului de aloe (antimicrobian, antiseptic, anabolizant tisular, cicatrizant, imuno-stimulator local), cu cele similare ale propolisului.

Efectul poate fi mărit prin pregătirea locală, prealabilă toaletei cu peria şi pasta, prin masarea gingiilor cu Aloe First. Gelul de Aloe Vera stabilizat din componenţa pastei de dinţi reduce tumefacţia ţesuturilor moi şi în consecinţă inflamaţia gingivală.

Este puternic antiseptic în leziunile purulente ale gingiei a cărei igienă altfel, prin altă metodă, este dificilă.

Proprietăţile antifungice ajută extrem de mult în cazurile de stomatită fungică în special în infecţiile cu Candida albicans. Efecte în diferite parodontopatii. 

Datorita faptului ca se foloseste la spalat dintii doar un bob de mazare din gelul de dinti, cantitatea din tub va ajunge timp de cel putin 3 luni. Puteti sa o folositi si ca masca pentru ten. Este revigoranta!

DORITI  SA-L ACHIZITIONATI?

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Postări populare