miercuri, 28 octombrie 2015

Masina de la FLP



Masina de la FLP


Program stimulativ de merit bonus de 400 euro, 600 euro, 800 euro / luna pe o perioada de 36 luni

Programul Stimulativ de Merit (FOREVER2DRIVE) a adus numeroase satisfacţii de-a lungul timpului multori lideri in afacerea Forever.

Vrei o masina care sa te reprezinte?! Compania Forever Living iti plateste masina prin Forever2Drive!




Politicile companiei  FLP:
 punct 10, (k) După încheierea celei de-a treia luni de calificare pentru un Stimulent de Merit, un Manager se poate califica pentru un nivel superior al Programului Stimulativ chiar din luna următoare.

(l) La sfârşitul perioadei de 36 de luni, un Manager se poate califica pentru un nou Stimulent de Merit folosind aceleaşi condiţii de calificare precum cele arătate mai sus.

Asadar esti nelimitat la bonusul de masina, un extra pe langa veniturile lunare obtinute din comisioanele personale si cele de grup. Sunt persoane care de 6x au reusit sa tinteasca acest stimulent. Fantastic!

Vrei o cariera sau vrei doar sa iti schimbi masina veche la una noua?! Masina pe care o conduci nu te reprezinta?! Asteptam sa ne contactezi pentru a da start programului tau de masina! 072 8767 605






 

luni, 26 octombrie 2015

Energie, revitalizare pentru oameni foarte activi! Aloe2Go un produs de luat in geanta!

 




Cu siguranta apreciati calitatile produsului Aloe Vera Gel, precum si dulceata, gustul placut, valorile CARO din Pomesteen Power (din rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri)!


Forever Living Products a selectat tot ce este mai valoros in aceste produse, realizand o bautura convenabila ambalata, oricand la indemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum, in masina. Luati un plic, rupeti-l in locul in care va aflati si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive.

Aloe2Go furnizeaza un plus de energie si un gust delicios, asigurand organismului carbohidrati complecsi. Combinand aroma dulce, racoritoare a mangostanului (supranumit "regele fructelor" pentru gustul deosebit de rafinat) cu Aloe Vera Gel, am creat un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistem imunitar nu va sti de ce este mereu in forma! Doar voi veti cunoaste secretul!

Rodia contine mai multi antioxidanti decat afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul, este fructul cu cel mai ridicat continut de xantone. Exista studii care au aratat superioritatea xantonelor fata de vitaminele C si E in privinta stimularii sistemului imunitar. Aloe Vera Gel contribuie in mod natural la consolidarea functiei imunitare datorita compozitiei sale, bogate in polizaharide si alte substante imunostabilizatoare. Cunoscand aceste informatii si avand la indemana acest preparat delicios - intrun ambalaj atat de practic - fiti atenti, niciodata sa nu vi se epuizeze rezerva de Aloe2Go!

Mod De Administrare Forever Aloe2Go:

- A se agita inainte de folosire. A se deschide doar in locul indicat. A se consuma continutul plicului in una sau doua portii zilnice, preferabil inaintea meselor. Cantitatea ramasa neutilizata sa va pastra la frigider si se va consuma in decurs de 24 de ore, in vederea obtinerii unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.

Continut:30 plicuri a 88,7 ml fiecare
Forever Living Products ofera posibilitatea clientilor sai de a cumpara aceste produse la PRET de DEPOZIT.

Produsele din Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- NU sunt medicamente
- NU au efecte secundare
- SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica
- NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici
- NU creeaza dependenta
- Valabilitatea produselor din Aloe Vera este de 4 ani
- Sunt Avizate de Ministerul Sanatatii din Romania

- Pretul de vanzare la consumator. Pretul se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua comandarii produselor.


 https://www.youtube.com/watch?v=qMLB-xa_3cw
Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Postări populare