marți, 18 octombrie 2011

Dr Ferid Murad, laureat al premiului Nobel, recomandă ARGI+ de la Forever

Dr. Ferid Murad, distins cu premiul Nobel pentru Medicină în 1998 pentru descoperirile privind oxidul nitric ca o moleculă ce de semnalizare în sistemul cardiovascular, a descris produsul ARGI+ de la Forever Living Products ca fiind “cel mai bun produs pe bază de L-Arginină de pe piață”. Oxidul Nitric este un gaz care transmite semnale în organism. Semnalele transmise de un gaz produs de o celulă care penetrează prin membrane și reglează funcțiile altei celule reprezintă un principiu cu totul nou pentru semnalizare în sistemele biologice. Această extraordinară descoperire a oxidului nitric ca moleculă semnalizatoare a fost distinsă cu Premiul Nobel pentru medicină în 1998.



Ce legătură are asta cu produsul ARGI+ de la Forever Living Products? 

L-Arginina, un aminoacid esențial, este responsabil pentru fabricarea de Oxid Nitric în organismul uman și aceasta face din L-Arginină unul din cele mai puternice substanțe de care poate beneficia corpul nostru. Citește mai multe despre beneficiile L-argininei » Forever Living Products a trimis domnului Dr. Ferid Murad spre testare produsul ARGI+ și ce s-a întâmplat pe urmă a fost incredibil!

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

 Domnul Dr. Ferid Murad a declarat că acest produs (ARGI +) este cel mai bun produs cu L-Arginină existent în acest moment pe piață. Nu doar datorită calității surselor de materie primă, adaosurilor de fructe cu puternic efect antioxidant, concentrației optime și a procesului de fabricației care depășește standardele farmaceutice, ci și posibilității unice ca acest produs să ajungă peste tot în lume prin rețeaua de distribuție Forever Living Products care atinge sute de milioane de oameni din 150 de țări. Este o premieră mondială faptul că un laureat a Premiului Nobel girează un produs. Noi îl folosim deja de anul trecut de când a apărut. Ne considerăm privilegiați că putem beneficia de un produs de o asemenea calitate și îți recomandăm cu căldură să-l încerci pentru tine și familia ta.


Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare