vineri, 7 februarie 2014

INTIMITATILE GELULUI ALOE VERA



De-a lungul istoriei, numeroase civilizatii au folosit Aloe Vera datorită binefacerilor pe care această plantă le-a adus în folosul sănătății. 

Miraculoasa frunză de aloe contine peste 75 de compuși nutritivi și 200 de compuși activi, dintre care enumerăm 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine. 

Varietatea cea mai bogată din punct de vedere nutritiv este Aloe barbadensis Miller – singura cultivată și folosită pentru produsele FLP. 

Procedeul brevetat, prin care se obține forma stabilizată a gelului de aloe, ne permite să oferim consumatorilor toate calitățile plantei, asa cum le regăsim în stare naturală. 

Forever Living Products este prima companie care a primit aprobarea prestigiosului Consiliu Științific Internațional pentru Aloe, privind consistența și puritatea gelului. Studiile de specialitate au dovedit existenta a peste 75 de compuși în frunza de Aloe vera. 

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Aceste ingrediente pot fi sursa unor beneficii de natură medicală si sunt împărțite în următoarele categorii: Lignina– o substantă celuloidică prezentă în gel, fără proprietăti terapeutice specifice cunoscute, în afară de capacitatea de a penetra pielea Saponinele– în amestec cu apa formează substante cu proprietăti asemănătoare săpunului, folosite la fabricarea detergentilor si ca agenti spumanti, cu proprietăti antiseptice. 

Antrachinonele– există 12 astfel de compusi în sucul de Aloe vera: Aloina, Izobarbaloina, Antracen, Emodin, Ester al acidului cinamic, Acid crizofanic, Barbaloina, Antranol, Acid aloetic, Aloe-emodina, Ulei volatil, Rezinotanoli. Ei sunt cunoscuti drept laxativi naturali, analgezici sau „ucigasi ai durerii” si, de asemenea, posedă proprietăti puternice antibacteriene, antifungice si virucide. 

Minerale– Aloe vera contine următoarele minerale:
 Calciu esential pentru sistemul osos si dinti
 Mangan – un compus al mai multor enzime necesar activarii altor enzime 
Sodiu – împiedică secretiile corpului să devină prea acide sau prea alcaline 
Cupru – ajută fierul să actioneze ca transportor de oxigen în globulele rosii 
Magneziu- necesar membranelor celulelor nervoase si musculare conducerea impulsurilor electrice 
Potasiu – este implicat în mentinerea presiunii osmotice si a echilibrului acidobazic, în menținerea balantei hidrice a organismului 
Zinc – contribuie la metabolizarea proteinelor, a hidratilor de carbon (zaharuri) si a grăsimilor 
Crom – necesar pentru functionarea corecta a insulinei care, la randul ei, controlează nivelul zahărului în sânge 
Fier – controlează transportul oxigenului in organism sub forma de oxihemoglobină 

Vitamine- Aloe vera contine numeroase vitamine Vitaminele A, C si E – antioxidanti importanti, esentiali in lupta cu periculosii radicali liberi Vitamina B, inclusiv colina esentiale in producerea de energie in metabolismul aminoacizilor , deci, si în dezvoltarea masei musculare Vitamina B 12 – responsabilă pentru formarea globulelor rosii Acid folic – foarte important în dezvoltarea globulelor rosii Aminoacizi – reprezintă „cărămizile” proteinelor, necesare dezvoltarii si refacerii masei musculare. 

Organismul uman necesită 22 de aminoacizi si toti, în afară de 8, sunt produsi de către organism. Aloe vera asigură 20 de aminoacizi din cei 22 necesari si 7 din cei 8 esentiali Enzime – unele dintre cele mai importante enzime identificate in vera sunt: Peroxidaza, Aliaza, Catalaza, Lipaza, Celulaza, Carboxipeptidaza, Amilaza, Fosfataza alcalină. Aceste enzime contribuie la descompunerea hranei si, deci, ajută la digestie. Unele descompun amidonul si zaharurile, în timp ce altele catalizează reactiile pentru a descompune grăsimile. 

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 


Zaharuri – Aloe vera contine atat monozaharide cum ar fi glucoza si fructoza, cât si polizaharide – care sunt probabil cele mai importante. Ele ajută la digestie, mentin colesterolul în limite normale, îmbunătătesc functiile ficatului si stimulează vindecarea oaselor. Steroli – sunt agenti antiinflamatori importanti. Cei continuti de aloe vera sunt: colesterina , sitosterina, campestrina, lupeol. Acesti steroli au proprietăti analgezice si antiseptice. Au, de asemenea, proprietăti analgezice asemănătoare aspirinei.
Adăugaţi o legendă
Aloe vera are capacitatea de a furniza substante nutritive esentiale , de a distruge bacterii, fungi (ciuperci) si drojdii si de areduce inflamația. Dr Atherton spune că „țesuturile care mor și sunt înlocuite rapid, cum ar fi cel care căptușește intestinul, care se regenerează la fiecare 4 zile, și pielea, care se regenerează la 21 până la 28 de zile, au nevoie de un aport bogat de materiale de constructie gata pregătite pentru a produce si mentine celule eficiente sănătoase.”

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

O alimentatie corectă suplimentată cu Aloe vera reprezintă o cale eficientă de a beneficia de aceste substante nutritive. Aloe vera poate reduce inflamația tesuturilor. Inflamația este reacția tesutului sănătos la rănire. Este un proces complicat, dar organizat, care implică schimbări în irigarea locală cu sânge. 

Aloe vera este un antiinflamator natural cu actiune foarte delicată asupra organismului uman. Beneficiile aduse de planta Aloe vera au fost îndelung testate pe parcursul anilor. Însă numai recent studii stiintifice au dovedit multe dintre virtutile terapeutice ale acestei plante. 

Cu cât oamenii de știință și botaniștii vor studia mai mult beneficiile aduse de Aloe vera, cu atât mai multe îmbunătățiri vor cunoaște starea de sănătate și starea generală a organismului uman. ( sursa : Atherton, P. (1997). Aloe vera esentială, editia a doua , publicata de : Mill Enterprises.

 DORITI  SA-L ACHIZITIONATI?

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare