luni, 20 februarie 2012

Planul de Marketing


Întregul Plan de Marketing al Forever Living este conceput pentru a te ajuta să-ţi construieşti o afacere solidă şi stabilă. Avem întâlniri de recunoaştere regulate, seminarii motivaţionale şi, mai mult, am creat pentru tine un sistem birocratic şi o evidenţă a vânzărilor care să îţi ocupe cât mai puţin timp, astfel ca tu să te poţi concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: consumatorii şi distribuitorii tăi. Cu o echipă bine antrenată şi motivată, vei construi o afacere care va creşte constant, vei câştiga mai mulţi bani şi vei fi mai aproape de atingerea obiectivelor şi visurilor tale.
După cum se vede în cei 10 indicatori a unui MLM de succes, Planul de Marketing FLP respectă întocmai cerinţele unui MLM de succes.
Politicile Companiei este documentul oficial care garantează contractual drepturile tale în relaţia cu Forever. Aici este explicat fiecare detaliu legat de planul de marketing şi este obligatoriu pentru orice distribuitor să citească acest document, dar ca să facem lucrurile puţin mai simple, hai să vedem un scurt rezumat.
Modalități de câștig
Este uşor să rămâi motivat în FLP. Planul de Marketing oferă 10 modalităţi diferite de câştig:
Profit din vânzare cu amănuntul – 43% profit din vânzările directe
Profit NDP – 15% profit din cumpărăturile consumatorilor înscriși direct de tine
Bonus Personal – între 5% şi 18% profit din rulajul personal
Bonus de la Noii Distribuitori – între 5% şi 18% profit din rulajul Noilor Distribuitori sponsorizaţi personal
Bonus de Volum – între 3% şi 13% profit din rulajul echipei tale
Bonus de Conducere – între 2% – 6% din rulajul echipelor managerilor din reţeaua ta
Programul Stimulativ de Merit – 400€ – 800€ pe lună, câştig suplimentar
Bonus Gem – Până la 3% în plus din rulajul echipelor managerilor din propia reţea
Profit Sharing – Câştigi o parte din profitul anual al companiei
Călătorii în străinătate – Călătorii decontate integral, pretudindeni pe glob
Conform acestui sistem, sunt de fapt două mari surse de câştig:
1. Vânzarea cu amănuntul şi 2. Marketingul în echipă.
Hai să le analizăm scurt pe fiecare în parte:
Vânzarea cu amănuntul
Comercializează produsele în calitate de distribuitor la preţul de vânzare recomandat şi vei avea un profit de până la 43%.
Adică, tu cumperi de 70, vinzi la prețul de 100 și ai profit 30, adică 43%. În plus, FLP îţi va plăti un Bonus Personal între 5% şi 18% din preţul de vânzare al produselor funcţie de nivelul atins în Planul de Marketing.
Această posibilitate a Planului de Marketing noi personal, nu o încurajăm din 3 motive:
Talent sau abităţi de vânzare au cam 5% din oameni ceea ce ar limita drastic numărul de oameni care ar putea începe afacerea Forever împreună cu noi. Plus că nouă nu ne place să vindem (sic).
Este obligatoriu ca vânzarea produselor cu adaos comercial să fie făcută LEGAL, adică trebuie fiecărui client să i se elibereze factură/chitanţă/bon fiscal ceea ce înseamnă bătăi de cap în plus, nu doar în momentul vânzării ci si mai târziu la calcularea şi declararea veniturilor.
Nu de aici vin banii serioşi în Forever! După cum ai vazut mai înainte, prin vânzarea cu amănuntul poţi obţine doar o singură formă de câştig, restul de 9 fiind accesibile doar prin Marketing în echipă.

Marketingul în echipă
Aceasta este partea interesantă a Planului de Marketing. Îţi permite să îţi construieşti o echipă cu care să împarţi efortul şi câştigurile construind astfel o afacere care să-ţi asigure independenţă financiară şi stabilitate pe termen lung.
Mult mai rapid și mai profitabil decât orice facultate!
Noi, eu și soțul meu, am reușit să dezvoltăm afacerea la nivel de Supervisor.
Şi ce trebuie de fapt făcut? FOLOSEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE! Şi toate cele 9 forme de câştig îţi sunt accesibile pe măsură ce echipa ta creşte din ce în ce mai mult.
Practic cauţi să te înconjori cu oameni care vor ca şi tine mai mult de la viaţă şi care vor să meargă în aceeaşi direcţie cu tine şi îi ajuţi şi pe ei să-şi construiască propria lor afacere, este de fapt singurul mod în care poţi ajunge la succes. Parcă suna altfel decât la un job sau într-o afacere obişnuită unde se aplică regula “care-pe-care”, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare