miercuri, 10 martie 2010

AI RABDARE SI EXERSEAZA PARTITURA FOREVER

Ca sa reusesti in aceasta afacere trebuie SA VREI, sa te pui in ipostaza unui comandant care este sortit sa invinga . SA INTELEGI iti da cunoasterea strategului care il sfatuieste intr-un mod intelept pe un invingator. Cu toate acestea , asa cum ati observat probabil, nu oricine obtine succesul in ceea ce intreprinde, chiar daca si-a dorit foarte mult si a reusit sa-si adune toate informatiile necesare pentru a reusi. Mai lipseste ceva!Pentru a intelege mai bine , va rog sa va imaginati urmatoarea situatie : doriti sa urcati pe un munte inalt deoarece numai gandul de a ajunge acolo pe varf. Trebuie sa aveti si pregatirea fizica pe care o impune traseul. Pentru aceasta este necesar SA VA ANTRENATI . Asadar pentru a Putea trebuie sa fii antrenat.
O maxima celebra spune ca “e mai bine sa fii pregatit intotdeauna pentru a valorifica o sansa, chiar daca trebuie sa astepti sa se produca, decat sa ai o sansa si sa nu fii pregatit pentru ea.”
Am intalnit colaboratorii care imi relatau ca, desi au facut toate eforturile de a obtine informatiile necesare, totusi nu reusesc sa aiba eficienta pe care o asteptau.
In marea majoritate a cazurilor am remarcat ca acesti oameni nu erau inca pregatiti. Nu trebuie sa uitam ca fiecare dintre noi se naste cu inzestrari diferite , dar chiar si calitati psihice cum ar fi curajul , vointa, hotararea, empatia se pot dobandi prin antrenament. Atunci cand cineva se confrunta insa cu lipsa de pregatire in aceasta privinta marea problema care apare este atitudinea generala “asa sunt eu”. Aceasta atitudine face ca persoana respectiva sa-si inceteze eforturile exact in momentul in care ar trebui sa si le amplifice in vederea antrenarii capacitatilor pe care le cere succesul urmarit.
Desigur , pentru a ajunge SA POTI , deci cu alte cuvinte pentru a le antrena pana obtii rezultate , trebuie sa ai rabdare. Nu este suficient sa cunosti toate notele dintr-o partitura ca sa poti sustine un concert la pian. Pentru asta trebuie sa ai rabdare si sa exersezi partitura pana cand vei Putea sa o canti foarte bine.Perioada de antrenament este o perioada mai “avida”,dar ea face parte din Pretul Succesului pe care sunteti dispusi sa-l platiti, nu-i asa?
Antrenati-va prin prezentari , antrenati-va in a da telefoane de contactare, antrenati-va in a cere recomandari. Este adevarat ca nimeni nu se naste perfect , dar este adevarat ca sunt oameni care printr-un antrenament adecvat au reusit sa ajunga la succes in diferite domenii ale vietii , iar acest success este tangent cu perfectiunea . Ceva ce au acesti veritabili invingatori , in plus este rabdarea de a se antrena PANA OBTIN REZULTATE.
Daca vreti sa aveti success in afacera Forever , daca ati inteles ce pret are acest success, acum trebuie sa va pregatiti , pentru A PUTEA sa platiti tot “pretul” cerut. Acesta este pasul urmator si el nu poate lipsi din formula magica a succesului.
VA DORESC PUTEREA DE A PERSEVERA PANA LA CAPAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare