miercuri, 10 martie 2010

Puterea succesului e in tine!

“Suntem ceea ce gandim:
Totul in noi izvoraste
Din gandul nostru
Cu gandul nostru
Cream lumea.”
Budha
O prietena se lamenta ca “este tare greu sa faci Forever, necesita multa pregatire, munca, perseverenta...”
Este adevarat e greu la inceput, dar satisfactiile spirituale si materiale incununeaza pe parcurs eforturile sustinute.
Atunci am intrebat-o:
- Daca am primi totul fara efort si fara sacrificii am mai reusi noi oare sa razbatem in viata, sa surmontam esecurile si sa fim invingatori ?
Daca vrei cu adevarat ceva, daca ai un vis trebuie sa-ti urmezi calea spre implinire fara sovaire, cu toata darzenia.
Nimeni si nimic nu trebuie sa te abata din drumul tau catre succes.
Daca este cat se poate de sigur ca vei da gres.Intotdeauna succesul incepe inlauntru tau: daca nu esti in stare sa-l vizualizezi in tine, nu-l va vedea nimeni altul. Oamenii care incep afacerea si se lasa dusi de vorbele hotilor de vise isi gasesc intotdeauna scuze ori de cate ori dau gres cu cele mai solide argumente. Drumul tau nu este blocat de nimeni, doar tu esti singurul obstacol. De obicei , poti sa-ti dai seama cum trebuie sa ocolesti obstacolele pe care alti oameni ti le ridica in drum,dar mai greu este cu cele pe care ti le creezi singur. Daca tot timpul te compari cu altii mai buni si te consideri inferior nu vei reusi.Daca te documentezi si-ti pui planurile la punct, respecti fiecare pas din afacere ,vei gandi pozitiv, vei fi deschis la nou , vei fi perseverent si te vei vizualiza invingator atunci sigur vei reusi.
Daca un mecanism nu merge il dezasamblam si il reparam-acelasi lucru se va intampla si in afacere. Cand ceva nu merge , cand nu obtii rezultatele pe care le-ai asteptat, descompui totul impreuna cu sponsorul si aflati unde este greseala. Toate piedicile pe care le-am intampinat in afacere nu au fost altceva decat o pregatire pentru realizarile mele urmatoare.
Poti deveni invingator numai daca vei face Forever zilnic si astfel zi de zi te vei angaja in lupta cu tot ce ai mai bun.
Daca vei avea un tel care sa-ti lumineze calea , iti va oferi o directie, iti va da posibilitatea sa-ti descoperi calitatile de invingator. « Pentru cel care nu stie catre ce port se indreapta nici un vant nu e prielnic »(Seneca)
Va puteti imagina cum ar fi reactionat oamenii acum 50 de ani daca le-am fi spus ca majoritatea oamenilor vor avea calculatoare. Deseori inventatorul este fortat sa se expuna hotilor de vise si sa riste totul. Persoanele care au avut succes au facut fata inevitabilei frici, indoieli si esecurilor premergatoare succesului si bineinteles au avut incredere in activitatea lor. Un lucru este cert ca au avut curaj, asta nu inseamna ca nu le-a fost frica, dar au stiut sa-si stapaneasca teama.
Important e sa-ti fixezi telul, sa respiri adanc, sa-ti contactezi acea persoana si procedand astfel vei face un pas urias catre implinirea viselor tale. Chiar daca veti simti frica , actionati indiferent de ea ! Implicati-va total , mergeti inainte si stabiliti-va noi standarde ! Este momentul sa porniti la drum cu forte proaspete, sa va infruntati temerile si sa dati cea mai buna lovitura in Forever !
La mai mare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare