miercuri, 5 martie 2014

Vitalitate pentru el si pentru ea

Vitolize Men
Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbaţii încep să se confrunte cu probleme ale tractului urinar, cu reducerea libidoului, stări generale dezechilibrate, rezistenţă scăzută. Forever Living vine în ajutorul celor care au întâlnit asemenea probleme cu Vitolize Men. Beneficiile amestecului brevetat de saw palmetto (palmier pitic), pygeum (prun african) şi seminţe de dovleac ar fi greu de adus în organism numai prin dieta de zi cu zi. În plus, această formulă aduce şi avantajele nete ale antioxidanților şi nutrienţilor din formula sa.
Conţine:
-          Rodie: ajută la normalizarea nivelului PSA (antigenul specific prostatic) și contribuie la menținerea unui nivel normal al presiunii sanguine şi al colesterolului.
-          Licopen:  este un antioxidant puternic, cu rol important în menținerea sănătății prostatei. 
-          Quercetină: în combinație cu alți antioxidanți, precum vitamina C, care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.
-          Vitamina C: contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la normalizarea funcției imunitare.
-          Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
-          Vitamina D: contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.
-          Zinc: contribuie la menținerea fertilității și a bunei funcționări a sistemului reproducător.
-          Seleni: contribuie la spermatogeneza normală și ajută la menținerea sănătății prostatei.

- Ajuta la mentinerea sanatatii prostatei
- Contribuie la functionarea normale a sistemului urinar
- Asigura protectie impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi
- Contine, in doza zilnica recomandata, o cantitate de polifenoli (antioxidanți naturali) echivalenta cu cea dintr-un fruct de rodie

Administrare: câte 2 capsule pe zi

DORITI  SA-L ACHIZITIONATI?

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 


Vitolize Women


Stresul și anumite tipuri de medicamente utilizate de femei, precum anticoncepționalele și terapiile de substituție hormonală, au drept consecință un deficit de substanțe nutritive esențiale. Amestecul natural de fructe și plante bogate în antioxidanți (merişor, floarea pasiunii, fructe de schizandra şi pulbere de măr), folosite de secole de femei pentru a echilibra balanța hormonală și pentru o stare generală de bine, alături de vitaminele și mineralele din compoziția sa transformă Vitolize Women într-un produs special conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor (simptomele cauzate de sindromul premenstrual și / sau de menopauză, aflate în strânsă legătură cu fluctuațiile hormonale și nevoile nutriționale specifice).
Pulberea de merișor este obținută pe baza unui procedeu brevetat, care intensifică beneficiile naturale ale fructelor, asigurând o bună absorbție a nutrienților la nivelul tractului gastrointestinal.
Floarea pasiunii, desemnată în 2011 de către comunitatea ştiinţifică drept planta anului, combate insomnia, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ameliorează durerile și combate tulburările asociate cu menopauza. 
Fructele de schizandra, extrem de bogate în uleiuri esenţiale şi acizi graşi, contribuie la procesul de detoxifiere, ajută la refacerea organismului după chimioterapie, normalizează glicemia şi tensiunea, ameliorează simptomele menopauzei, combat insomnia şi acţionează ca tonic sexual.
Corpul unei femei trece prin multe încercări, de la pubertate şi până în perioada de post-menopauză. De aceea are nevoie şi merită cele mai bune produse. Un organism bine îngrijit de-a lungul vieţii va avea grijă mai bine de posesorul său la bătrâneţe.  Dacă citiţi acest articol şi sunteţi femeie, nu mai staţi pe gânduri: începeţi chiar de astăzi să vă suplimentaţi dieta cu cele mai eficiente suplimente alimentare şi în cel mai scurt veţi începe să vă simţiţi şi să arătaţi diferit.
–        Merișorul: contribuie la menținerea sănătății tractului urinar
–        Vitamina B6: ajută la menţinerea unui nivel stabil de estrogen şi contribuie la reglarea activității hormonale.
–         Vitamina B12: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos sănătos, precum și la reducerea oboselii și extenuării.
–         Vitamina C: stimulează imunitatea şi contribuie la menținerea sănătății psihice.
–         Vitamina D: ajută la absorbţia calciului şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos.
–         Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 
–         Acidul folic: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și ajută la combaterea stărilor de oboseală.
–        Calciul: are un rol important în menținerea sănătății sistemului osos și contribuie la metabolismul energetic normal.
–         Magneziul: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, precum și la menținerea sănătății psihice.
–         Fierul: contribuie la funcția cognitivă normală, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

- Ajuta la mentinerea sanatatii sistemelor urinar si reproducator;
- Furnizeaza nutrienti importanti pentru mentinerea echilibrului hormonal;
- Ajuta la combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi;
- Asigura o stare generala de bine.

Administrare: câte 2 tablete de două ori pe zi.

DORITI  SA-L ACHIZITIONATI?

Detalii la tel. 0728 767 605

sau fa-ti comanda (cu 15% reducere pe viata) AICI 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare