luni, 15 februarie 2010

Incepe 2010 cu schimbarea ta - articol EMPOWER

....cateva idei utile in atingerea obiectivelor.

Ce sa faci pentru a-ti indeplini visele?
1. Incepe ACUM! Ridica-te si ia o foaie de hartie si un pix. Incepe si numeroteaza visele. Scrie, scrie cat mai mult, nu te limita: stiu ca poti avea si peste 100 de vise.

Este placut sa iti lasi gandurile sa zboare din cand in cand! Lasa-ti mintea libera si fii darnic cu tine, indrazneste sa ceri, indrazneste sa speri si scrie tot ceea ce-ti doresti. Daca ti-e greu sa actionezi am scris aici un articol care te poate ajuta.


Vise si obiective
2. Acum, intra pe Google sau cauta prin reviste poze reprezentative pentru fiecare vis pe care ti l-ai notat.

3. Gata, dupa ce ai facut asta ti-ai indeplinit aproape jumatate din vise.

4. Si cum visele trec in realitate prin actiune, cumpara-ti un caiet, cel mai frumos pe care-l gasesti, personalizeaza-l in stilul tau si denumeste-l CAIETUL VISURILOR MELE. In caietul visurilor, imparte fiecare foaie in jumate. In jumatea de sus se pune o poza mare si colorata (decupata din revista sau scoasa de pe Google la imprimanta) cu visul sau scopul, iar in jumatea de jos se scrie cat mai detaliat care este visul, scopul si cum A FOST EL INDEPLINIT.

5. Sub fiecare poza scrie:

■data limita cand vrei sa ti se indeplineasca visul;
■data la care a fost indeplinit;
■un patratel cu “bifeaza aici cand e terminat” (vei vedea cat de satisfacut si implinit esti cand bifezi visele indeplinite de tine).
Eu obisnuiesc sa deschid si o sampanie de fiecare data cand mi se realizeaza inca un vis. Si uite asa gasesc inca un motiv de a sarbatori “momentul implinirii”.

6. Scrie cateva randuri despre acel vis ca si cand l-ai fi indeplinit deja. Astfel mintea ta se va obisnui din timp cu gandul realizarii si va lucra in favoarea ta. Materializarea visului tau va fi mult mai simpla si mai rapida in acest fel.

Vise si obiective
7. Jurnalul. Ia din acest caiet 5 vise care sunt cele mai importante si care sunt prioritare pentru tine si trece-le intr-un jurnal. In fiecare seara scrie in el ce ai facut in acea zi pentru visul tau.

Timpul trece foarte repede. Cred ca daca ziua ar fi fost formata din 30 de ore tot nu mi-ar fi ajuns pentru ceea ce vreau sa fac. Si cum traim intr-o continua schimbare, mi-am dat seama ca daca nu actionez acum, daca nu incep sa fac ceva pentru mine si pentru visele mele, nimeni si nimic nu ma va ajuta.

Nu uita ca tu trebuie sa fii schimbarea pe care o vezi in lume!

Visele se indeplinsesc atunci cand dorinta le transforma in actiune concreta. Cere vietii daruri importante si o vei incuraja sa ti le ofere. Mintea nu cunoaste alte frontiere decat cele pe care le stabilim noi insine. Creadinta e o stare de spirit care poate fi indusa prin autosugestie. Atragem ceea ce gandim!

Se stie foarte bine ca o persoana ajunge sa creada ceea ce-si repeta mereu, indiferent daca afirmatia este adevarata sau falsa. Daca cineva isi repeta in mod constant o minciuna, va ajunge sa o accepte ca adevar. Repeta-ti mereu: “Eu pot, deoarece cred ca pot!”

Acum te las sa meditezi, dar nu inainte de a-mi raspunde la la intrebarea:
Tu ai un vis ca sa te poti trezi dimineata?


- articol scris de Florina Nicola-



--------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare